ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

Ez a BOOZIE International UG (korlátolt felelősségű felelősség), az Ostpreussendamm 118, 12207 Berlin, Németország bejegyzett adatvédelmi nyilatkozata, amelyet a HRB 189194 B (lásd a nyomtatványt) a Berlini-Charlottenburg városi bíróság kereskedelmi nyilvántartásában lajstromoztak BOOZIE:

A BOOZIE International UG (korlátolt felelősségű társaság) (a továbbiakban: “BOOZIE” vagy az “us” vagy “mi” első személy) a www.boozie.net weboldalt és a hozzá tartozó App BOOZIE (a továbbiakban: “App” ). A jelen nyilatkozat célja, hogy alkalmazásunk alkalmazásával és megfelelő jóváhagyásának megszerzésével tájékoztassa önt, az alkalmazóját a személyes adatok gyűjtésének, tárolásának és felhasználásának jellegéről, terjedelméről és céljáról.

A magánélet védelme nagyon fontos számunkra. Az általunk gyűjtött, tárolt és használt összes adat a törvényi előírások szerint történik, és a beleegyezése nélkül nem továbbítják harmadik személyeknek.

Ez az adatvédelmi nyilatkozat minden olyan adatra vonatkozik, amelyet Öntől gyűjtünk, amikor egy hónapos vagy éves tagsággal szerződést kötünk velünk, majd megrendeljük olyan kuponokat vagy utalványokat, amelyeket azután elküldünk Önnek alkalmazásunkon keresztül.

  1. AZ ADATFELDOLGOZÁS MEGHATÁROZÁSA

    (1) A szövetségi adatvédelmi törvény (BDSG) értelmében az adatfeldolgozás és a felhasználás megengedett, ha a BDSG vagy más jogi rendelkezés megengedi, vagy ha az érintett beleegyezését adta. A szövetségi adatvédelmi törvény (BDSG) mindig engedélyezi az adatfeldolgozást és a felhasználást, ha ez szerződéses vagy szerződéses bizalmi kapcsolat keretében történik. Az adatfeldolgozás is megengedett, amennyiben szükséges a tárolóhely vagy harmadik fél jogos érdekeinek védelme, és nincs ok azt feltételezni, hogy az adott fél jogosultak a feldolgozás vagy felhasználás kizárására irányuló jogos érdekére, vagy ilyen jogos érdek.

    (2) Alkalmazásunk üzemeltetője, a BOOZIE International UG (korlátolt felelősségű társaság), Ostpreussendamm 118, 12207 Berlin, Németország, bejegyezve a Berlin-Charlottenburg kerületi bíróság kereskedelmi nyilvántartásában a HRB 189194 B számon (lásd a lenyomatot)

  2. ADATGYŰJTÉS ÉS TÁROLÁS

    (1) Annak érdekében, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel, bizonyos adatot el kell tárolnunk. Ezek a személyes, önkéntes megállapítások, amelyek az alkalmazásunk során történt meglátogatása során történtek, nevezetesen vezetéknév, vezetéknév, cím, születési idő, nem, e-mail cím és adott esetben egy mobilszám, amelyet Öntől kérünk. III (4. ábra).

    (2) Személyes adatait megadja, amikor regisztrált velünk, vagyis licencszerződést kötött velünk, előfizetést indít, kupont / utalványt tölt le (kérés) vagy megvált, vagy más módon kapcsolatba lép velünk, vagy aktívan kommunikál velünk.

    (3) A “Facebook Connect” funkció használatával is regisztrálhat. A “Facebook Connect” link összekapcsolja Facebook felhasználói fiókját a BOOZIE felhasználói fiókkal. Ilyen linken keresztül hozzáférhetünk a Facebook felhasználói fiókjában tárolt alapvető Facebook felhasználói adataihoz (azaz azokhoz az adatokhoz, amelyeket a Facebookon nyilvánosan megjelenítenek, valamint az (1) bekezdésben említett adatokat) és a felhasználó e-mail címét . Facebook a “Facebook Connect” funkció szolgáltatója, és tájékoztatja arról, hogyan működik a következő linken: https://de-en.facebook.com/help/405977429438260/. A “Facebook Connect” funkció használatával nem tehetünk semmit az Ön nevében a Facebook-on.

  3. AZ ADAT FELHASZNÁLÁSA ÉS ÁTADÁSA

    ((1) Az Ön személyes adatait az általunk igényelt információk továbbítására, valamint ajánlataink végrehajtására használjuk fel (a bennünket együttműködő bárok, pubok, klubok stb. Ingyen italok utalványainak biztosítása (a továbbiakban együttesen a “bárok” stb.), alkalmazásunk okostelefonokra és táblagépekre nyújt lehetőséget, ahol a bárok különböző italok kuponjait kínálják.

    (2) Az Ön e-mail címét saját marketinges erőfeszítéseinkre is használjuk, mint például: A hírlevelek e-mailben való elküldése, ha engedélyezte ezt. A hírlevélről bármikor leiratkozhat. Ha feliratkozik a hírlevélre, amelyet a “kettős opt-in” eljárással meg kell erősíteni, az Ön keresztneve, vezetékneve és e-mail címe a saját hirdetési célokra történő hozzájárulásával történik. Ilyen hírleveleket küldünk Önnek. A hírlevél befogadása bármikor visszavonható e-mailben. Minden hírlevélben megtalálja a linket, amellyel leiratkozhat. Leiratkozhatsz bármikor telefonon, postán vagy faxon. Kérjük, tekintse meg az Impresszum elérhetőségét

    (3) Az Ön adatainak feldolgozása és tárolása az alábbi célokra történik:
    – az utalványok letöltésének (követelményeinek) szerkesztése;
    – hogy válaszoljon a kérdéseire és teljesítse aggályait;
    – hogy híreket, emlékeztetőket, technikai értesítéseket, frissítéseket, biztonsági közleményeket, támogatási értesítéseket, adminisztratív értesítéseket és információkat kérjen Öntől;
    – napi üzleti követelményeink kezelésére, pl. Üzleti elemzés, csalás elleni védelem, vállalati jelentési kötelezettségeinknek való megfelelés, általános szerződési feltételek érvényre juttatása és az alkalmazandó jog betartása;
    – hogy megállapodásokat hajtsunk végre veled és a bárokban.

    (4) Alkalmazásunk ajánlata cookie-kat is használ, ha elfogadja azokat. Ezek a cookie-k nem tartalmaznak semmilyen személyes adatot. A “cookie-k” a számítógépen tárolt szöveges fájlok, amelyek lehetővé teszik alkalmazásunk elemzését. A cookie-kat használjuk, ha elfogadja azokat.

    (5) Alkalmazásaink használatakor a cookie-k vagy a webes beaconok (kicsi láthatatlan képek) is információkat gyűjthetnek más beszállítókról. Ez pl. a birodalom lefedettségének mérése, valamint a kontextus-érzékeny reklám és az úgynevezett célzási kampányok átkapcsolása. A törvényi rendelkezések keretein belül a felhasználói profilok névtelen álnév alatt is értékelhetők. Az alkalmazás látogatóinak / felhasználóinak személyazonosítása azonban nincs.

    (6) Az információkat nem osztjuk meg, kivéve az alábbi eseteket:
    – a voucher / kupon kérésekhez kiválasztott helyszíneken úgy, hogy ezekkel a helyszínekkel alkalmazhatunk utalványokat az alkalmazásunkon keresztül, és ott is megvásárolhatja az utalványokat;
    – cégünk vásárlóinak, illetve összes vagy lényegében összes vagyonának egyesülése, felvásárlása vagy átstrukturálása esetén;
    – hivatalos vagy igazságügyi vizsgálatok, illetve szükség esetén az ellenőrzések támogatása, a megfelelés követelményei és a vállalatirányítás funkciói;
    – a csalás vagy más bűncselekmények megelőzése érdekében;
    Amennyiben törvényes kötelességünk van;
    – egyébként csak az Ön kifejezett hozzájárulásával.

    (7) A fizetési adatokat nem mentettük meg, hanem Ön közvetlenül a kiválasztott fizetési szolgáltatásra továbbítja és feldolgozza. A kiválasztott fizetési szolgáltatás esetében a kiválasztott pénzforgalmi szolgáltatásnál a fizetés feldolgozását és szükség esetén az azonosítási és hitelellenőrzést is meg kell küldeni velünk (előfizetés megkötése). Ha nem adod meg ezt a beleegyezést, sajnos nem tudunk szerződést kötni veled, mert az Ön által megadott garancia nem garantált.

  4. TÁJÉKOZTATÁS AZ ADATOK KORREKCIÓKRŐL ÉS TÖRLÉSÉRŐL

    (1) A szövetségi adatvédelmi törvény (BDSG) értelmében Önnek bizonyos feltételek mellett jogában áll az adatbázisunkban tárolt adatok kijavítása, blokkolása és törlése. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése van (lásd a lenyomatot).

    (2) Személyes adatait az Ön kérésére a BDSG 35. §-a szerint kijavítjuk, blokkoljuk vagy töröljük. A tárolt adatok törlése akkor történik, ha visszavonja a tároláshoz való hozzájárulását, amennyiben adataink ismerete már nem szükséges a tárolt cél elérésének, vagy ha az adatok más okok miatt történő tárolása jogilag tiltott.

    (3) Az adatvédelmi iránymutatásnak és így az adatok összegyűjtésének, feldolgozásának és felhasználásának hozzájárulását bármikor visszavonhatja a jövőre nézve. Az ilyen visszavonást bármilyen formában is megteheti e-mailben a lenyomatban említett kapcsolatfelvételi adataihoz.

    (4) Mindenesetre Önnek jogában áll szabad információkkal szolgálni arról, hogy milyen adatokat tároltunk Önről. Információkérés bármilyen formában, de e-mailben is benyújtható a címjegyzékben szereplő kapcsolattartási adatokra. A tájékoztatási kérelemben kifejezetten meg kell határozniuk a benyújtandó személyes adatok típusát.

    (5) Személyes adatait mindaddig megőrizzük, amíg ez a szerződéses kötelezettségeink teljesítéséhez vagy a törvények által előírt. Kérjük, vegye figyelembe, hogy bár örömmel segítünk Önnek, nem mindig törölhetjük a korábbi interakciók és tranzakciók összes adatait. Előfordulhat például, hogy nyilvántartást kell vezetnünk a korábban számviteli célú vásárlásokról és a jogszabályok betartásáról.

  5. AZ ELEMZI SZERSZÁM FELHASZNÁLÁSA

    Alkalmazásunk a Google Inc. (“Google”), a Facebook Analytics web analytics szolgáltatása, a Facebook Inc. (“Facebook”) web analitikai szolgáltatása és az AppsFlyer által biztosított webes elemzési szolgáltatás. . (“AppsFlyer”).

    1. Google Analytics

      (1) A Google és a hamburgi adatvédelemért és információs szabadságért felelős biztos között létrejött megállapodás értelmében a Google Analytics az adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően és bizonyos feltételek mellett is felhasználható.

      (2) A Google Analytics cookie-kat is használ. A cookieink által létrehozott alkalmazásunkról szóló információk általában az Egyesült Államok egyik Google szerverére kerülnek, és ott tárolódnak. Az IP-névtelenítés aktiválásánál azonban alkalmazásunknál a Google IP-címét az Európai Unió tagállamaiban vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodás más részes államaiban korábban rövidítették. Csak kivételes esetekben fog teljes IP címet átvinni az Egyesült Államokban egy Google szerverre, és ott rövidíteni.

      (3) Kérésünkre a Google az internetes oldal használatával kapcsolatos információkat fogja felhasználni annak érdekében, hogy felmérje alkalmazásunk használatát az alkalmazás használatáról szóló jelentések összeállítása és az alkalmazás használatához kapcsolódó további szolgáltatások nyújtása céljából.

      (4) A böngésző által a Google Analytics részeként megadott IP-címet nem fogja össze más Google-adatokkal. A cookie-k mentését megakadályozhatja a böngészőszoftver megfelelő beállításával; azonban rámutatunk arra, hogy ebben az esetben előfordulhat, hogy nem tudja teljes mértékben kihasználni alkalmazásunk összes funkcióját. Ezenkívül megakadályozhatja a cookie-k által generált adatok feldolgozását (beleértve az IP-címet is), valamint alkalmazásának használatát (beleértve az IP-címet is), valamint ezen adatok Google általi feldolgozását a az alábbi link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de (5) A Google Analytics-t a “_anonymizeIp ()” kiterjesztéssel használjuk a teljes IP-címekkel rendelkező elemzőeszközök használatáról szóló vitában. Ezért az IP-címeket csak rövidítjük tovább annak érdekében, hogy kizárjuk a közvetlen kapcsolatot egy személyrel. Alkalmazásunk használatával Ön elfogadja az Önnel kapcsolatos adatok feldolgozását a Google által a fent leírt módon és a fentiekben meghatározott célokra.

      (6)További információk itt találhatók: https://www.google.de/intl/de/policies/ (általános információk a Google Analyticshez és az Adatvédelemhez). További információk itt: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

    2. Facebook egyéni közönségek

      (1) Az alkalmazáson alapuló online hirdetések részeként a Facebook “Egyéni közönségek” termékét is használjuk alkalmazásunkban. Elvileg egy nem visszafordítható és nem személyes ellenőrzőösszeg (hash érték) keletkezik a felhasználási adatokból, amelyeket elemzésre és marketingre továbbíthat a Facebook. Ebből a célból a számlázó pixel a Facebook-ból áll a mi app. Információt tartalmaz az alkalmazással kapcsolatos tevékenységeiről (például szörfözésről, látogatott felekről stb.). Az Ön IP-címét tárolják és felhasználják a reklám földrajzi eloszlásához.

      (2) Az adatgyűjtés céljáról és hatóköréről, az adatok továbbfeldolgozásáról és használatáról, valamint az adatvédelmi beállításokról további információkért olvassa el a Facebook adatvédelmi szabályzatát (https://www.facebook.com/policy.php).

    3. AppsFlyer

      (1) Az Internetes elemzési szolgáltatás az AppsFlyer egy úgynevezett “Mobilalkalmazás-követési és -meghatározott elemző platform”. Az AppsFlyer által létrehozott alkalmazásunk használatával kapcsolatos információk általában egy Németországon kívüli szerverre kerülnek, és ott tárolódnak. Alkalmazásunk kódjában engedélyeztük az IP azonosítását, így a felhasználók IP-címei lerövidülnek, mielőtt az AppsFlyer elmentené. A Google és az AppsFlyer a nevünkben a névtelen adatokat használja az app alkalmazásának felmérése érdekében, és jelentéseket nyújt be alkalmazásunkhoz kapcsolódó tevékenységeiről.

      (2) Az okostelefon / táblagép adatvédelmi beállításaiban további korlátozhatja a Google Analytics és az AppsFlyer működését. E-mailt is küldhet privacy@appsflyer.com ha nem kívánod engedélyezni az AppsFlyert.

  6. Közösségi hálózatok

    (1) A következő közösségi hálózatokhoz olyan fiókok vagy csatornák vannak, amelyeket hirdetésünkben hirdetünk, amelyhez weboldalunkon keresztül kapcsolódunk, és amelyet szintén beágyazunk (a továbbiakban: “csatornák”):

    – Facebook: https://www.facebook.com/ – Twitter: https://twitter.com/ – Google+: https://plus.google.com/ – Instagram: https://www.instagram.com/ – YouTube: https://www.youtube.com/ – Snapchat: https://www.snapchat.com A közösségi hálózatok alapértelmezés szerint adatokat gyűjtenek Önről, és átviszik őket a megfelelő szerverekre, amelyek közül néhány az Egyesült Államokban is megtalálható, ahol egyesek is tárolódnak. Ez magában foglalja a személyes adatokat is, például az IP-címedet. Ezenkívül a közösségi hálózatok általában egy egyedi azonosítójú cookie-t használnak a megfelelő csatornák hívásakor. Ennek eredményeképpen a közösségi hálózatok profilokat is hozhatnak használatuk viselkedéséről. Ez akkor is előfordul, ha Ön nem tagja a közösségi hálózatnak. Ha tagja egy közösségi hálózatnak, és ha bejelentkezett a társalgóba az alkalmazásunk során, az alkalmazással kapcsolatos adatok és információk kapcsolódhatnak profiljához a közösségi hálózaton. Nincs hatással a rájuk összegyűjtött adatok pontos mértékére az adott társadalmi hálózaton keresztül. Az adatfeldolgozás terjedelméről, természetéről és céljáról, valamint a magánélet védelmére vonatkozó jogokról és beállításokról a megfelelő közösségi hálózatok adatvédelmi irányelveiről az alábbi linkeken olvasható:

    – Facebook: https://www.facebook.com/policy.php – Twitter: https://twitter.com/de/privacy – Google+: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ – Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388 – YouTube: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/ – Snapchat: https://www.snap.com/de-DE/privacy/privacy-center/ and https://www.snap.com/de-DE/cookie-policy/

  7. A JOGOK VÁLTOZÁSÁNAK / FOGLALKOZÁSAINAK TÁRGYA

    Ahogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat, fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bármikor megváltoztassuk az adatvédelmi irányelveket az alkalmazandó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően. A weboldalon a változtatásokat időben bejelenti, és szükség esetén újbóli hozzájárulást kap. Ettől függetlenül rendszeresen konzultálnia kell ezzel az adatvédelmi irányelvvel, hogy naprakész legyen a jelenlegi helyzetéről.

  8. VEGYES

    (1) Linkjeinket harmadik felek weboldalaira is közzé tehetjük. Bár ezeket a harmadik feleket gondosan választottuk ki, nem garantálhatjuk az ezen webhelyeken közzétett tartalom helyességét és teljességét. Ez az adatvédelmi nyilatkozat nem érvényes az ilyen módon összekapcsolt weboldalakon sem. Nem garantálhatjuk, hogy ezek a webhelyek nem mentenek semmilyen harmadik féltől származó adatokat az ezen oldalakon való látogatásokról.

    (2) A felhasználói fiókunk biztonsága velünk is attól függ, hogy milyen jól védi a jelszavát. Ne ossza meg jelszavát senkinek. Soha nem fogjuk kérni tőled, hogy adja meg jelszavát. Ezért tekintse meg az e-maileket vagy egyéb üzeneteket, amelyek jogosulatlan és gyanús jelszót kérnek, és továbbítják őket a members@boozie.net címre. Ha azonban egy bizonyos okból jelszót ad meg egy másik személynek, akkor az illető hozzáférhet felhasználói fiókjához és személyes információkat, és akkor a felelős a jelszóval végzett összes tevékenységért. Ha úgy gondolja, hogy egy másik személy hozzáférhet a jelszavához, akkor azonnal változtassa meg, ha bejelentkezik felhasználói fiókjába, és módosítja a profil beállításait; változást ajánlani rendszeres időközönként.